Beoordelingen van La Cubanita Leeuwarden

Recente recensies van La Cubanita Leeuwarden

5 sterren na 162 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed warm en heerlijke hapjes! En wat een top bezorgster. Ze was geschept door een auto en vroeg me om de bestelling te controleren. Ze maakte zich meer druk om de bestelling dan om dr eigen veiligheid. Ik hoop dat alles goed met je is, jij verdient een dikke pluim!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was deze keer echt heerlijk mals! Sommige sausjes waren wel wat weinig. Verder heerlijk gegeten!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Simpelweg top. Warm, genoeg, en smaakvolle tapas.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service, lekker eten. Wel vind ik de verhouding duur... 3 mini kroketjes, 3 ribjes, 2 kleine kipspiesjes en 4 mini hamburgers voor €12,50. Porties mogen wel iets groter...

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Echt een aanrader. En supersnel bezorgd

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas. Lekker gevarieerde smaken. Snelle bezorging. Top! Jammer dat er zoveel plastic verpakking is. Zou mooi zijn als daar n milieuvriendelijker oplossing voor komt. Succes!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren super lekker en de bezorger was er precies op de tijd die we wilden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten 6 bakjes aioli bij en geen tapenade terwijl we toch 2x brood met tapenade en aioli hadden besteld. Verder was het eten lekker en kwam op het aangegeven tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer mooi op tijd geleverd en was weer heerlijk van smaak. Elke keer is weer echt genieten van jullie keuken!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede bezorging

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, fijne porties en een verrukkelijke cheesecake. Ten slotte snelle en vriendelijke bezorging. Blij verrast!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, net als vorige week! Prima service, bezorging en lekker warm ingepakt. Smullen dus

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging precies op tijd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En ruime porties!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd! Alleen de zoete aardappel friet was niet zo knapperig als altijd. Die was wat slap.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima: ruim voldoende, goed verpakt, en het smaakte uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging was precies op tijd. De hoeveelheid was ook meer dan genoeg.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit absoluut goed en dit samen maakt voor herhaling vatbaar. Enige wat tegenviel waren de champignons, due waren echt niet lekker en niet zoals het hoort.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere tapas. De meeste sausjes zijn alleen overgebleven omdat het zonder al zo lekker was ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Onze vorige tip: naam van het gerecht op de bakjes met de verschillende sauzen, was deze keer gedaan! Super, we bestellen zeker nog een keer!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als alternatief om in het restaurant te eten, lekker eten thuis besteld, heerlijk genoten voor een goede prijs

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was veel te lang door gebakken zat bijna geen kip meer op het stokje verder was het eten lekker alleen jammer dat het koud was

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk weer hoop dat de restaurants weer snel open mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk en lekker. Alleen de zoete aardappelfriet was wat slap, verder alles goed verzorgd!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur eerder dan was beloofd kwam het eten. Met 2 extra blikjes 0,0 IPA en het eten zelf was lekker

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Cubanita besteld en heel goed bevallen. Alles was heel goed van smaak en ook goed warm aangeleverd. En op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goed warm en heerlijk gegeten. Zelf opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

vet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Verbeterpuntje: onduidelijk welk sausje wat is en waarbij het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2 tapasboxen opgehaald; hoeveelheid was meer dan genoeg, tapas goed van smaak en goed verpakt. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keurig op tijd bezorgd. Was nog goed warm en heerlijk. Thuis lekker "uit eten". Een echte aanrader

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden in totaal 8 gerechtjes voor 2 personen. Ik had thuis nog een stokbrood met kruidenboter. Het eten was goed warm bezorgd. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker! Goed verzorgd! Op tijd gebracht.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was goed. Wat ik alleen wel jammer vind aan dit concept is dat je eigenlijk eerst met warme tapas moet beginnen. Dit omdat ze anders toch gewoon koud zijn. Wanneer ik in het restaurant eet dan begin ik met koud en later warme tapas. Persoonlijk heeft dat mijn voorkeur.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas was gewoon super lekker. Vriendelijke, leuke en spontane bezorgster!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker en echt een aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Een aanrader

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, ben zelf een (positief) kritische kok en heerlijk gegeten. Een keer een dagje meekijken in de keuken? Groet, Remko

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker en de bezorger was al veel sneller dan de aangegeven tijd.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere tapas!! 😋

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

2 tapas schalen besteld, warm en koud. We hebben gesmuld! Voelt goed om op deze manier de horeca te steunen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere gerechten. Goed warm. Meer dan genoeg, een schaal van 12,50 pp. Snel bezorgd. Echt voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk thuis tapas gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme tapas box! Lekker warm ook zeker voor herhaling vatbaar!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed en was goed warm. De bezorging was ook op tijd

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd tot de pepermuntjes die je bij het afrekenen krijgt aan toe!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Wij hadden de warme boxmaaltijd besteld. Echt een aanrader.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Heerlijk gegeten en erg compleet geleverd met sauzen! Een dikke 10.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, prima prijs. Gekozen voor afhalen, het eten was zorgvuldig verpakt zodat het warm bleef, en de sauzen waren prima gemarkeerd voor welk gerechtje het was. Top!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoefden niet lang te wachten. Het was erg lekker, maar we vonden niet alle tapas €3,50 waard.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke en snelle bezorging. Eten zat in een box die zeer gezellig op tafel stond. Gaan zeker nog een keer bestellen

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! Maar 3 kaaskroketjes voor €3,50 vind ik wel heel erg duur.. Had er minstens 4 verwacht

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd en warm. Kwaliteit ook erg goed. Ik ga zeker weten vaker bestellen

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, goed geregeld qua corona maatregelen. Heerlijk gegeten!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk zoals altijd, alleen mistte ik de champignonsaus bij de varkenshaas.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, maar jammer dat je met 2 personen moet "knokken" wie dat derde kroketje of sparerib mag van een tapasschaal. Veel dingen zijn wel 4 zoals de kipkluifjes, kip omwikkeld met spek en zelfs de kip honing mosterdzaad (Jammer zelf da dat kipnuggets zijn) en de zeeduivel hebben meerdere stukjes. Kan zo'n schotel niet gewoon van alles minimaal 4 bevatten?

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren helaas allemaal lauw. Hierdoor eet je het nog sneller op want je wilt ook niet dat het koud is. Jammer. Bezorging was ook iets later dan gewenste tijdstip, nou is dat niet zo erg maar dan zou het wel fijn zijn geweest dat de tapas nog warm/heet waren.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen een half uur was het er al. Ook erg vriendelijke bezorgster. Top!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten naar jullie toe, het eten was erg goed geregeld! Wij hebben erg genoten van het eten. Wij hopen dat we gauw weer in jullie restaurant kunnen komen eten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van begin tot einde een feestje! De bestel procedure, de meer dan vriendelijke bezorger en de heerlijke tapas. Voor mij is het zo fijn dat jullie weer bezorgen! Bedankt hier voor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

ook tijdens coronatijd doen ze er alles aan om het eten lekker te maken, volgende keer komen we gewoon weer op bezoek!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker en de bezorger was precies op de aangegeven tijd aanwezig.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk dat je zelf de inhoudt van de box samen kan stellen! Zo kan je iedere keer voor een andere inhoudt kiezen. De koude box zou meer keuze moeten hebben.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt een uitje thuis met de kids nu het gelukkig nog af te halen is. Hopelijk gaan jullie daar echt mee door! :)

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekker tapas thuis gegeten: zoete aardappelfriet, kaaskroketjes, kipsalade en hamburgertjes. De kipstukjes vond ik teveel een kipnuggets gehalte hebben en de tapas kaart was een stuk minder uitgebreid dan de gebruikelijke menukaart.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kroketjes dropen van het vet. Verder was alles prima voor elkaar. Aardig meisje bracht de bestelling.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen wel regelmatig voor thuis en het is iedere keer weer fantastisch. Heerlijk!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, alleen Jammer dat de disaronno glazen er niet in zaten. En er zaten meerdere pluisjes in de pasta salade.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij het afhalen stonden ze op mij te wachten. Alles was keurig verpakt. De sausjes in afgesloten bakjes. Het kon daardoor op zijn kant in mijn fietstas. Prima alternatief bij een gesloten restaurant!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, leuke bezorgers en eten was lekker warm.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een koude en een warme box afgehaald. Het was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en warm. Zelfs de zoete aardappelfriet was lekker knapperig. Alleen het Turks brood was keihard en konden we helaas niet opeten.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een feestje! Thuis uit eten met la Cubanita! Dankjewel daar voor!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Enig kritiekpuntje was dat de garnalenkroketjes slof en soppig waren. De rest van het eten was prima!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben super lekker gegeten. De tapas waren nog warm toen we ze kregen. Alleen kwam de bestelling een half uur later dan aangevraagd was, hiervoor kregen wij een excuses bij bezorging. Dit vonden wij erg netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten,het was nog goed warm en er zat een lekkere cocktail bij voor Moederdag dat was een leuke verrassing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was uitstekend, heerlijk op tijd. voor herhaling vatbaar of straks er weer langs. Wij geven het door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben eten afgehaald. Eten was goed warm en de porties ruim voldoende. We hebben heerlijk gegeten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima en sneller dan van tevoren aangegeven. Eten kwam warm aan. Maar de kwaliteit was niet hoog genoeg om de prijs te verantwoorden. Alles proefde simpel en waarschijnlijk kan je beter smakend eten in je eigen keuken bereiden.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd en goed warm.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel en het eten was heerlijk. Net zo lekker als in het restaurant!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde Heerlijk,

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goede afwikkeling. Een Bestelling zat er niet bij, tel kregen we de voicemail, maar half uurtje later belden ze zelf dat ze het vergeten en werd alsnog gebracht met 2 blikjes drinken later. Top

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Alles op tijd gebracht. Warme en koude tapas door elkaar. Goed van smaak en temperatuur.Helemaal top.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ook was alles netjes verpakt waardoor het goed warm bleef! Zeker een aanrader

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam keurig netjes op de gewenste tijd en was nog goed warm. Voor herhaling vatbaar!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op gevraagde tijdstip. Eten was goed muv de zoete aardappelfriet, deze was jammer genoeg veel te zout. En klein minpuntje het bakje champignons lag scheef waardoor het vocht nogal gelekt had over de andere bakjes.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd, alleen vonden we dat er deze keer veel zout over de zoete aardappel friet zat. Dat nam de lekkere zoete smaak wel een beetje weg.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goed ingepakt en smaakt het zelfde. We hadden meer als genoeg voor niet veel geld. 😃

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wat een feestje we hadden zelf sangria erbij ! Het heeft onze dochter haar 18e verjaardag helemaal compleet gemaakt ...super !!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was zeer goed verpakt en de tapas smaakten heerlijk! We komen altijd graag bij jullie eten en nu we toch in deze rare tijden kunnen komen afhalen, maken we daar graag gebruik van. Bedankt en wie weet mogen jullie binnenkort weer open. Dan zijn we weer van de partij.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Heerlijk .

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt fantastisch en heerlijk! Echt voor herhaling vatbaar en een echte aanrader. Top!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg goed! We hebben een koude en een warme tapasschotel met extra brood besteld voor thuis, vanwege de Corona maatregelen. Bij het afhalen werd er goed rekening gehouden met de richtlijnen, 1 persoon tegelijk naar binnen en van tevoren betaald via IDeal. Het eten was superlekker, we hebben er erg van genoten. Bij alle verschillende tapas zat een bijpassend sausje. De warme tapas was prima van temperatuur. Het was ruim voldoende voor 2 personen. En ook nog 2 DiSaronno mixdrankjes en glazen bij deze actie op Koningsdag. Een aanrader!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. Enige afrader zijn de spareribs; die zijn een stuk minder lekker dan normaal gesproken in het restaurant. Verder was alles goed!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles vers en netjes verpakt. Sausjes en alles wat je gewend bent van la Cubanita. Echt genoten !

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service, lekker eten, goede kwaliteit voor een juiste prijs

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Warm en geweldige smaak zoals we gewend zijn! Erg leuk initiatief :)

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas gegeten en het werd mooi op tijd bezorgd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Een restaurantmaaltijd thuis bezorgd.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd door vriendelijke personeel ! Eten was erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas. Was echt uit eten thuis.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar niet heel bijzonder en relatief weinig voor het geld vonden wij. Wel heerlijk dat het bezorgd kon worden!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm eten, keurig op tijd bezorgd. Heel erg netjes! Ook leuk de tekst op de schalen!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer opgehaald (toen kon bezorgen nog niet), echt héérlijk gegeten! 2x keer bezorgd, prima service, precies op tijd, netjes verpakt en goed warm. Helaas waren de kipkluifjes én de gehaktballetjes dit keer wel héél pittig gekruid, jammer (ook voor de kids).

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis tapas gegeten. 4x de tapasbox warm besteld. Erg lekker en meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar, goed warm en bovenal erg lekker.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben er heerlijk van gegeten! Het eten was bij thuiskomst ook nog warm. Lekker uit eten in eigen tuin, een aanrader!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!!! Net zoals in het restaurant. Was ook nog goed warm. We hebben genoten van alle lekkere hapjes.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toast was zacht. Patat was slap en koud. Bestelling werd bijna een uur later bezorgd. (2 uur op moeten wachten) Leuk dat jullie het zo oppakken maar kijk nog eens even goed hoe jullie de dingen verpakken. Dit was helaas echt niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De warme tapas waren goed warm en de koude nog koud. En zoals gewoonlijk erg lekker. Echt top dat jullie dit hebben opgezet! Bezorging was prima, iets later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals gewoonlijk, en snel bezorgd. Bedankt voor het lieve berichtje op de doos :)

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was overheerlijk. Wat hebben we genoten! Beetje prijzig is het wel. Maar wel elke cent waard. Bezorging was 10 min te laat. Maar de meneer was erg vriendelijk wat het weer goed maakt. 10/10 en ga zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zoals je van La Cubanita mag verwachten! Helaas was de bezorgtijd langer dan verwacht, ook de prijs lag aan de hoge kant in vergelijking met het all in clusive concept dat normaal gesproken gehanteerd wordt. Overall prima! Leuk initiatief

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Snelle bezorging, en het eten was goed heet!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal lekker en goed warm en de afhaal was prima geregeld ivm Coronacrisis.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top service in deze zo rare tijd! Thuis uit eten! Ik heb gesmuld! Het eten was heerlijk en de bezorging top! Even een lichtpuntje in deze Corona tijd. Dank je La Cubanita!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging was helemaal prima. Voor ons (2 personen) was het de eerste keer dat we hebben besteld. Wij vonden de 4 warme tapas voor € 12,50 niet super veel, gelukkig hadden we er nog extra tapas bij besteld! Het is goed om hier een beetje rekening mee te houden. Verder was prijs en kwaliteit helemaal goed!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten, waar voor mijn geld. Bezorgd door de liefste bezorgster die ik ken

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De La Cubanita kwaliteit thuis was overheerlijk! Aanrader!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties waren erg klein, met name de toast met zalm. Vonden het weinig waar voor het geld. Hopelijk kan dit nog verbeterd worden!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating